Terma & Syarat

General Am

Semasa mendaftar, anda diminta untuk memberikan maklumat yang benar, tepat, terkini dan lengkap dari semua aspek. Kata laluan akaun adalah unik dan dijaga dengan selamat. Sebarang penggunaan akaun anda secara tidak sah, sila beritahu kami dengan segera.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat dengan kaedah lain yang mungkin dinyatakan dengan jelas di laman web kami dari semasa ke semasa. Anda mengesahkan bahawa kad kredit/kad debit yang digunakan adalah milik anda atau bahawa anda telah diberi kebenaran oleh pemilik sebenar untuk menggunakannya.

Kami menjaga keselamatan laman web kami. Segala urus niaga perbankan dalam talian di laman web ini diproses menggunakan ipay88 yang merupakan gerbang pembayaran dalam talian yang selamat.

Disamping itu, kami akan mengambil langkah yang sewajarnya untuk memastikan perincian pesanan dan pembayaran anda selamat. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang mungkin anda alami sekiranya pihak ketiga memperoleh akses tanpa izin ke data yang anda berikan semasa mengakses atau membuat pesanan dari laman web kami.

Baucer

Baucer yang diberikan kepada anda tidak boleh dipindah milik. Selain itu, mereka tidak boleh digunakan bersama dengan kod baucer atau tawaran lain dan mesti ditebus pada tarikh diterbitkan, jika tersediakan.


Tawaran & Diskaun
Sila gunakan pelayar Google Chrome untuk paparan laman sesawang yang lebih baik.